22/01/2023

Programul CAPPADOCIA

Consorțiul CAPPADOCIA, compus din zece parteneri, reunește toate competențele și rolurile necesare pentru succesul proiectului CAPPADOCIA.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina oficială a proiectului website

Acțiunea de coordonare Pro „Producție, avionică, proiectare” pe cost-eficiență în aeronautică – este un proiect de acțiune de coordonare și sprijin FP7, care a demarat la 1 octombrie 2013, având o durată de 48 de luni.

CAPPADOCIA își propune, pe de o parte, să evalueze proiectele trecute, aflate în derulare și viitoare finanțate de CE axate pe eficiența costurilor și, pe de altă parte, să identifice lacunele și blocajele din peisajul cercetării vizate, în conformitate cu obiectivele stabilite în apel abordat. Ambele activități vor duce la ediția de rapoarte anuale de recomandări strategice care ar putea fi utilizate cu ușurință de factorii de decizie politici de cercetare, precum și la pregătirea viitorului program de lucru al CE.

Rezultatele CAPPADOCIA vor fi diseminate și discutate în diferite ateliere, spectacole aeriene, conferințe internaționale și alte evenimente relevante.

Denumire Data Actualizări Document
CAPPADOCIA 2021 descarcă
CAPPADOCIA Newsletter 2021 descarcă
Acces versiunea veche site