CONTACT

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială „Elie Carafoli”

Puteți lua legătura cu noi la +021 434 0083 sau prin e-mail în zona relevantă de mai jos.

Cariere

Suntem mereu în căutarea unor oameni de știință și ingineri talentați care să se alăture echipei TTP. Dacă sunteți proaspăt absolvent, post-doctorat sau profesionist cu experiență, aruncați o privire asupra noastră ultimele oportunități aici sau contactați cu încredere echipa noastră dedicată de resurse umane. 

hr.incas@incas.ro

Strategie

Dacă sunteți o organizație publică sau privată, un startup sau ONG și doriți să rezolvați o provocare existentă atât pentru comunitatea aerospațială națională, cât și internațională sau să valorificați o nouă oportunitate, vă rugăm ne contactați.

info@incas.ro

Cercetare

Dacă aveți nevoie de analize cu privire la cele mai recente evoluții din industrie și tehnologie, sau cercetări despre cele mai noi produse și soluții oferite de INCAS, experții noștri sunt mereu la îndemână.

incas@incas.ro

Practică

Practica la Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare Aerospaţială “Elie Carafoli”, INCAS – Bucureşti se efectuează în baza unui acord de parteneriat sau protocol de colaborare privind practica studenţilor încheiat între universitatea organizatoare şi partenerul de practică.

Principalul obiectiv al stagiului de practică este dezvoltarea aptitudinilor de muncă pentru studenţii din învăţământul superior, în scopul creşterii nivelului de calificare şi a unei inserţii mai rapide pe piaţa muncii.

frent.veronica@incas.ro

Sediu Central
021 434 0083 incas@incas.ro
Luni - Joi: 08:00 - 16:30
Vineri: 08:00 - 14:00
Adresa: Bulevardul Iuliu Maniu 220, Sector 6
061126, București, ROMÂNIA
Get directions

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială „Elie Carafoli”

INCAS este unitatea de cercetare de vârf în științele aerospațiale din România, cu o tradiție de peste 70 de ani în ingineria aerospațială, fizica curgerii și aerodinamica aplicată, utilizând tehnologii de ultimă generație și infrastructură unică de importanță strategică națională.

Acces versiunea veche site