11/06/2023

Cel de-al 55-lea meeting Materials CapTech și Workshop cu tema „Materiale avansate pentru managementul semnăturilor acustice”, 13-14 iunie

Ministerul Apărării Naționale și INCAS au plăcerea să invite membrii EDA Materials CapTech la cea de-a 55-a întâlnire și la workshop-ul cu tema „Materiale avansate pentru managementul semnăturilor acustice”, eveniment care va fi găzduit de INCAS - Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială „Elie Carafoli”, în perioada 13-14 iunie 2023.

Cel de-al 55-lea meeting Materials CapTech și Workshop cu tema „Materiale avansate pentru managementul semnăturilor acustice”, 13-14 iunie


Cea de-a 55-a întâlnire Materials CapTech este asociată workshop-ului “Materiale avansate pentru managementul semnăturilor acustice”, organizat în comun cu Maritime CapTech, ai cărui membri sunt invitați și, în plus, pot participa părțile interesate de acest domeniu de dezvoltare, cu condiția să existe o înregistrare prealalbilă. Scopul acestui workshop este de a identifica liniile de dezvoltare relevante în acest domeniu pentru un potențial proiect OB EDA, în colaborare cu Maritime CapTech.
Workshop-ul se va desfășura pe 13 iunie la sediul INCAS (Amfiteatrul „Elie Carafoli”) între orele 9.30 și 18.00, incluzând vizita la laboratoarele și la sufleriile institutului.


Pe 14 iunie, cel de-al 55-a meeting CapTech va începe cu reuniunea nr.1 a Comitetului de Management al Programului ICARO (PMC) în clădirea sufleriei subsonice INCAS, cu participarea restrânsă doar a membrilor PMC din țările EDA/AA, semnatare ale Programului ICARO. În paralel, în Amfiteatrul „Elie Carafoli” va avea loc o sesiune neguvernamentală.


Principalele obiective ale celei de-a 55-a întâlniri Materials CapTech sunt de a revizui acțiunile în așteptare, de a actualiza activitățile EDA și de a revizui stadiul proiectelor în derulare. În plus, ca rezultat al workshop-ului privind materialele avansate pentru managementul semnăturilor acustice, un alt obiectiv important este acela de a ajunge la o bază solidă pentru potențialul proiect EDA OB în acest domeniu și de a se stabili viitoarele întâlniri CapTech Materials din 2023 și 2024 și datele de desfășurare ale workshop-urilor aferente.

Agenția Europeană de Apărare (EDA) organizează cea de-a 55-a întâlnire Materials CapTech, eveniment găzduit de INCAS-Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială „Elie Carafoli”, în data de 14 iunie 2023, care este deschis doar membrilor Materials CapTech.
Întâlnirea va începe cu reuniunea nr.1 a Comitetului de Management al Programului ICARO (PMC) în clădirea Sufleriei Subsonice INCAS, cu participarea restrânsă doar a membrilor PMC din țările EDA/AA, semnatare ale Programului ICARO. În paralel, în Amfiteatrul „Elie Carafoli” va avea loc o sesiune neguvernamentală.


Principalele obiective ale celei de-a 55-a întâlniri Materials CapTech sunt de a revizui acțiunile în așteptare, de a actualiza activitățile EDA și de a revizui stadiul proiectelor în derulare. În plus, ca rezultat al workshop-ului privind materialele avansate pentru managementul semnăturilor acustice, un alt obiectiv important este acela de a ajunge la o bază solidă pentru potențialul proiect EDA OB în acest domeniu.
Atelier consecutiv „Materiale avansate pentru managementul semnăturii acustice”.


Cea de-a 55-a întâlnire Materials CapTech este precedată pe 13 iunie de Workshop-ul „Materiale avansate pentru managementul semnăturii acustice”, organizat în comun cu Maritime CapTech, ai cărui membri sunt invitați să participe și, în plus, pot participa părțile interesate de acest domeniu de dezvoltare. , cu condiția să fie înregistrate. Scopul acestui atelier este de a identifica liniile de dezvoltare relevante în acest domeniu pentru un potențial proiect OB EDA, în colaborare cu Maritime CapTech.
Evenimentul se va desfășura la sediul INCAS (Amfiteatrul „Elie Carafoli”) între orele 9.30 și 18.00, incluzând vizita la laboratoarele INCAS și la instalația Tunelului Eolian. Ulterior, Ministerul României are plăcerea să găzduiască un eveniment social la ora 20:30.

European Defence Agency
Acces versiunea veche site